Klaar voor de toekomst

De woningen van Reinderseiland worden gasloos uitgevoerd. Ze hebben een EPC van 0,4.

Goed voor het milieu

De energiezuinige woningen van Reinderseiland hebben (bijna) geen CO2 uitstoot. Dat komt onder meer door de goede isolatie en technieken die worden gebruikt om de huizen van warmte en stroom te voorzien. De energiebehoefte voor verwarming is laag.

Goed voor je portemonnee

Een duurzaam huis is in het gebruik goedkoper: door de opwekking van eigen energie en warmte bespaar je op de energierekening. In een energiezuinig huis gebruik je minder energie voor het verwarmen van de woning, het zogeheten woninggebonden energieverbruik. Op de kosten voor het huishoudelijk energieverbruik, zoals voor verlichting en huishoudelijke apparaten heb je zelf veel invloed.

Goed voor je hypotheek

Hoe energiezuinig een woning is, wordt uitgedrukt in een EPC-waarde (Energie Prestatie Coëfficiënt). Deze waarde geeft aan hoeveel energie nodig is om een woning te verwarmen, ventileren en verlichten. Hoe lager de EPC-waarde hoe energiezuiniger de woning. De woningen van Reinderseiland hebben een EPC van 0,4. Bij het kopen van een energiezuinige woning kun je tot € 9.000,- meer lenen, bovenop je maximale hypotheekbedrag. Hoeveel je extra kunt lenen hangt af van jouw persoonlijke situatie.

Verkoop gestart!

Stel je woning samen met de woningconfigurator en neem contact op.

© Copyright 2019 - Reinderseiland