Kermis in Heerhugowaard De Noord

Deze week is het zover: Kermis De Noord 2019! Vier dagen lang, van vrijdag 24 t/m maandag 27 mei tussen kun je je vermaken in de diverse attracties. Vrijdagmiddag gaat om 18.00 uur ook de Steprace van start voor kinderen en volwassenen. Een leuker begin van de kermis kan je niet hebben. Na afloop gaat het feestje verder bij Café Bleeker met een afterparty en om 21.00 uur DJ Koen.

Het wordt het hele weekend erg gezellig bij Bleeker. Zaterdag om 21.00 uur staat 8-PM Dé Coverband weer op het podium. Na het succes van vorig jaar gaat deze formatie, met roots uit het dorp, het dak eraf spelen. 8-PM speelt de nieuwste tracks gemixt met lekkere meezingers. Dat wordt dus dansen! Op kermis zondag om 16.00 uur staan The Bretels in de zaal. The Bretels zijn vier West-Friese muzikanten met veel ervaring die de juiste toon weten te zetten. Met de nadruk op ‘gezellige muziek’ speelt de band zowel oud als nieuw repertoire. Om 21.00 uur wordt het feestje voortgezet met Jukebox.

Slaap maandagochtend niet te lang uit, want vanaf 11.00 uur laat Feest DJ Jacco Silver de platen spinnen, gevolgd om 16.00 uur door Paul Vlaar. Net als vorig jaar is de grote uitsmijter van de kermis een optreden van Vangrail om 21.00 uur. Deze band is uitgeroepen tot dé live sensatie van Nederland. Dinsdagochtend mag je hopelijk van je baas wel uitslapen.