Reinderseiland. De Noord, Heerhugowaard | Koopwoningen en kavels

Wordt dit jouw nieuwe thuis?

Over twee weken start de verkoop van Reinderseiland. Het plan bestaat in totaal uit 40 woningen en 15 bouwkavels. Het wordt een gezellige wijk, mooi aangekleed met bomen, hagen rondom parkeerplekken en speelruimte voor kinderen. De ideale plek om met je gezin te wonen. Alle woningen worden gasloos uitgevoerd met een EPC van 0,4. Je hebt de keuze uit verschillende woningtypen die je op maat kunt inrichten.

Starterswoningen

Te midden van het groen komen acht starterswoningen, de zogeheten rug-aan-rugwoningen. Een rug-aan-rug-woning is een woning waarbij de achtergevel gedeeld wordt met een andere woning. Zo krijg je een complete eengezinswoning met een tuin, voor een heel aantrekkelijke prijs! Het woonoppervlak is circa 78 m2. Beneden krijg je een woonkamer met open keuken. Boven zijn twee slaapkamers en een badkamerruimte. Bij het huis hoort ook een berging. Die staat aan de kop van het woonblok.

Hoek- en tussenwoningen

In het midden van de wijk staan 6 hoekwoningen en 14 tussenwoningen, verdeeld over 3 blokken. Eén woningblok ligt aan het speelveld. De woningen aan het speelveld en alle hoekwoningen hebben een breedte van 5,40 meter en zijn circa 120 m2 groot. Alle woningen hebben een voor- en achtertuin. De hoekwoningen hebben ook aan de zijkant nog een strook grond. Daarmee krijgen die een royaal perceel van circa 190 m2 eigen grond. Naast de hoek- en tussenwoningen van 5,40 meter worden er ook smallere tussenwoningen gebouwd. Deze woningen zijn 5,10 meter breed en liggen in de twee woningblokken die middenin de wijk staan. De woninggrootte van deze smallere woning is circa 110 m2. Alle rijwoningen krijgen drie slaapkamers, een badkamerruimte en een vrij indeelbare zolder. In de achtertuin staat een berging.

Twee-onder-één-kap woningen

Op Reinderseiland komen 12 prachtige twee-onder-één-kap woningen met een tuin aan het water vanaf circa 16 meter diep, een aangebouwde royale berging van bijna 19 m2 en twee eigen parkeerplaatsen. Je kunt kiezen uit drie verschillende types met meerdere indelings- en uitbreidingsopties. Het woonoppervlak is vanaf circa 131 m2. De breedte van de woningen is circa 5,70 meter. Op de begane grond krijg je aan de voorzijde een flinke woonkamer en aan de tuinzijde een open keuken met openslaande deuren. De achterzijde van de woning kun je nog verder laten vergroten met een uitbouw. Op de eerste verdieping bevinden zich standaard drie slaapkamers en de badkamerruimte. De grote zolderverdieping is naar eigen wens in te delen.

Kavels

Wil je liever zelf bouwen? Dat kan ook! Er komen 15 bouwkavels te koop, waarop je je eigen droomhuis kunt laten bouwen. Aan de bovenzijde van het plan liggen 9 grote kavels met de tuin grenzend aan het water. Je kunt ook kiezen voor één van de 6 kavels midden in het plan. De grootte van de verschillende kavels varieert van circa 413 tot maar liefst 2.132 m2! Op elke kavel kan één vrijstaand woonhuis met schuur of garage gebouwd worden en minimaal twee parkeerplaatsen.

Start verkoop dinsdag 15 oktober

De verkoop van alle woningen en kavels start op dinsdag 15 oktober. De verkoopbijeenkomst is van 19.00 tot 20.30 uur in Het Dorpshuis aan de Middenweg 537. Ons verkoopteam vertelt je daar graag meer over de verschillende woningtypes en mogelijkheden. Op die avond worden ook de prijzen van alle woningen en kavels bekend gemaakt. Heb je nog verdere vragen? Stuur ons gerust een mailtje via info@reinderseiland.nl